Menzaharcosok

Egy blog, mely a menzára és annak hardcore csoportjára fókuszál, akiket csak úgy ismernek: Menzaharcosok!

Like

Péntek esti különkiadás!

2011.09.23. 19:56 Domokos Gyula G. (törölt)

 

Úgy döntöttem,  hogy bearanyozom az estét egy jó kis pénteki ebédértékeléssel.  Gondolom már mindenki lázban ég, hogy vajon mi is volt ma a menzán???  Nos erre a kérdésre úgy tudnám a legjobban megadni a választ, ha azt mondanám, hogy a konyhások igyekeztek minél kisebb kihívással szembesíteni a fogyókúrázni vágyókat. (Lányok előnyben.)  A mai ebéd 3 fogásból állt! …Igen nem csalás, nem ámítás. Ennek ellenére vagy éppen ezért a várt siker ezúttal is elmaradt ugyanis amikor visszavittem a tálcát akkor alattomban meglestem mások tálcáját is és sok maradékot láttam.

 

                 Íme az első fogás, ami nem volt más, mint Májgaluska leves! Véleményem szerint valamit elronthattak a konyhán, mert ez erőteljesen ütütte az „ehető” kategóriát.  Akár azt a szót is használhatnám, hogy finom volt, de nem teszem.

 

 A második versenyzőnk, a Túrósmetélt csúnyán alulteljesített,  így nem kerülhet be az X-Faktorba, de még a Való Világba se.  A tészta valószinűleg megszökött a főzés elől… de a szakácsok csak elkapták a grabancát és a tányérra kényszerítették.

 

 

Kisvárda utcái nagyon veszélyesek különösen déltájban, ezért a diákok testi épségét szem előtt tartva kaptunk egy még az utonállók által is rettegett önvédelmi fegyvert:  

-Egy rúd betonkemény kukoricát!

 Ennyi volt mára a blog, de hétfőn is várunk mindenkit egy kis olvasgatásra. Addig is olvassatok vissza;D

 

Humorsarok:

Bemegy a besi menzájára: Móricka, Pistike, a skót, a székely, a zsidó, a cigány, az angol, a francia, az aranyhal, a kisegér, a nyuszika, a medve, a farkas, a róka, az agresszív kismalac, két rendőr, és egy szőke nő.  A konyhásnő méregeti őket egy ideig, majd megszólal: - Mi ez, valami vicc?!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://menzaharcosok.blog.hu/api/trackback/id/tr523251763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása