Menzaharcosok

Egy blog, mely a menzára és annak hardcore csoportjára fókuszál, akiket csak úgy ismernek: Menzaharcosok!

Like

Kedves követők és Tisztelt HARCOSTÁRSAIM!!!

2011.09.12. 17:41 vpetike

A mai szerkeztő jelen személyem lesz azaz név szerint Vámos Péter :).

Na de vágjunk is bele egyből a közepébe. Kezdjük a levessel aminek pontos megnevezése csak leves marad mivel "húsleves" alap galuska tészta, gomba, hajszál, és egyéb finomságok is akadtak benne ... :)

 

 

 

 

 

 

 

Mielőtt elkezdenék rinyálni a 2.ról kezdjük kis művelődéssel amely egy költői kérdésben nyilvánult meg amelyet Attila intézett Tomi felé: A te kolbászod van ilyen vastag? Nos erre a kérdésre jobb nemtudni a választ :D. Az ugynevezett "kolbász" valójában virsli és kolbász meghatározhatatlan elegyének félresikerült végterméke volt. Köretnek pedig hétfőhöz hűen (alliteráció :P) krumplifőzelék volt amelynek állaga a leveséhez inkább hasonlított és csak nyomokban tartalmazott krumplit.

 

 

 

 

 

 

 

Most pedig következzen a menza specialitása a száraz kenyér amelyet gondos érleléssel több éjszakán át szárítottak hogy elnyerje méltó formáját.

 

 

 

 

 

 

E kenyér keménysége akár a gyémánté és még harcedzett menzás fogainknak is jócskán meggyűlik vele a baja.

De mielőtt még mindenki elszomorodna hogy mára csak ennyi nemsokára jönni fog még az esti kiadás ahol egy kép erejéig megmutatjuk hogy ha valaki nem eszi meg a 2.at itt Gyulára célzok legalább kreatívan díszítse fel:).

A bejegyzés trackback címe:

https://menzaharcosok.blog.hu/api/trackback/id/tr553221246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása