A mai szerkeztő jelen személyem lesz azaz név szerint Vámos Péter :).
Na de vágjunk is bele egyből a közepébe. Kezdjük a levessel aminek pontos megnevezése csak leves marad mivel "húsleves" alap galuska tészta, gomba, hajszál, és egyéb finomságok is akadtak benne ... :)
Mielőtt elkezdenék rinyálni a 2.ról kezdjük kis művelődéssel amely egy költői kérdésben nyilvánult meg amelyet Attila intézett Tomi felé: A te kolbászod van ilyen vastag? Nos erre a kérdésre jobb nemtudni a választ :D. Az ugynevezett "kolbász" valójában virsli és kolbász meghatározhatatlan elegyének félresikerült végterméke volt. Köretnek pedig hétfőhöz hűen (alliteráció :P) krumplifőzelék volt amelynek állaga a leveséhez inkább hasonlított és csak nyomokban tartalmazott krumplit.
Most pedig következzen a menza specialitása a száraz kenyér amelyet gondos érleléssel több éjszakán át szárítottak hogy elnyerje méltó formáját.
E kenyér keménysége akár a gyémánté és még harcedzett menzás fogainknak is jócskán meggyűlik vele a baja.
De mielőtt még mindenki elszomorodna hogy mára csak ennyi nemsokára jönni fog még az esti kiadás ahol egy kép erejéig megmutatjuk hogy ha valaki nem eszi meg a 2.at itt Gyulára célzok legalább kreatívan díszítse fel:).