Menzaharcosok

Egy blog, mely a menzára és annak hardcore csoportjára fókuszál, akiket csak úgy ismernek: Menzaharcosok!

Like

2011.10.03

2011.10.03. 20:48 vpetike

Mélyen tisztelt olvasóink és tisztelt harcostársak Ma azaz Hétfőn nekem Vámos Péter- nek jutott az a megtisztelő feladat hogy bevezesselek titeket a MENZA titokzatos néha veszélyes esetleg undorító világába. DE ELŐBB JÖJJÖN a hét kérdése amit szokásához híven Attila tett fell Tominak s így hangzik : Tamás igénybe vehetem a transzi szolgáltatásaidat?? ....

Most pedig jöjjön a fekete illetve bocsánat húsleve:S amely sós és Richárd szerint zsíros is volt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Másodicként jöjjön a "HÚS.O.S." tészta amely nyomokban a zsíron kívül húst is tartalmazott meglepő módon. De hogy még táplálóbb legyen Richárd ételébe némi rovar eredetű fehérje forrás is párosult amely kiemelte a féligfőtt tészta finom zamatát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nos az elfogyasztásával senkinek nem volt problémája mint azt képünk illusztrálja :)... Gyulának még ízlett is e nemes finom falat.

Utoljára pedig jön a tuti befutó amit még a konyhásnénik sem tudnak elrontani....

Mai győztesünk az ALMA

 

Nos az ízéről csak annyit hogy mindenki kivette de senkit se láttam hogy elfogyasztotta volna ezért akár gyanakodni is lehet hogy sokan haza is visznek ebből a királyi desszertből.

Nos jöjjön levezetésként egy morbid ételes viccz:

-Mit mond Kőműves Kelemen a fiának?

-Egyél fiam anyád már fal.

További jó menzabálást kívánok és szép álmokat. :)

 

 

 

 

 

 

 

Utóirat ne feledjétek HOLNAP is olvasni mivel nemsokára.... interviews az ujonc menzásokkal, extrém kajálások, üzletembereknek öltönyös gyertyafényes ebéd, és sok más finomság.

A bejegyzés trackback címe:

https://menzaharcosok.blog.hu/api/trackback/id/tr313276270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása