Menzaharcosok

Egy blog, mely a menzára és annak hardcore csoportjára fókuszál, akiket csak úgy ismernek: Menzaharcosok!

Like

09.27.

2011.09.27. 19:06 sz.tomi

 Üdv Harcostársak!

 

Ma újabb küldetést teljesítettem. Egy 10 perces szünet alatt sikerült elpusztítanom a világuralomra törő konyhásnénik ellenünk kifőzött  tömegpusztító fegyverének prototípusát. A célobjektum neve: EBÉD. Mondanám hogy Bear Grillst megszégyenítve puszta kézzel tettem, de valójában a Menza Tech által készített személyreszabott fegyvereket használtam.  A kés, villa, kanál trió talán nem hangzik veszélyesnek, de a rajtuk lévő több ezer éves kajamaradék, veszélyes biológiai fegyverré teszi őket. És most jöjjenek az akcióról készített műholdas képek, 10000x-es nagyításban, leírással.

 

Az első képen egy kísérleti fázisban lévő 2in1 húsgombócleves, és ballisztikus rakéta hajtóanyag látható. Az íze kiválló, a másik funkcióját nem próbáltam ki.

 

A második képen egy újabb töbfunkciós étel látható. A neve sertésrizottó, meg is lehet enni, de jól összegyúrva akár a c4-et is helyettesítheti.

 

Az utolsó kép magáért beszél: egy uborkának álcázott kézigránát. Nem működött túl jól. Mint látható, a biztosítószeget kihúzva sem robbant fel

 

A jelentésem itt véget ér, a Menza legyen veletek!

A bejegyzés trackback címe:

https://menzaharcosok.blog.hu/api/trackback/id/tr253260842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása