Menzaharcosok

Egy blog, mely a menzára és annak hardcore csoportjára fókuszál, akiket csak úgy ismernek: Menzaharcosok!

Like

2011. 09. 21.

2011.09.21. 20:22 sz.tomi

 Üdv Menzaimádók!

 

Ma felfedek előttetek néhány szörnyű  menzatitkot, de előtte a mai  ebéd:

 
 

Almalevessel kezdtünk. Szerencsére most kivételesen nem kell ráírni hogy nyomokban almát tartalmazhat, volt benne bőven (mielőtt bárki összeesküvéselméleteket gyártana, nem nem azért volt belőle sok, mert az alma romlott, vagy sugárfertőzött volt).

 

 

A paprikás krumpli felpaprikázta a kedélyeket. Kinézete fogyaszthatóságával fordított arányosságban állt. Kaptunk hozzá a NASA által kifejlesztett törhetelen kenyeret, állítólag a következő űrsiklót is ebből  építik. VIGYÁZAT! Ne hagyjátok leesni a tálcáról, széttöri a csempét!

 

Kaptunk még uborkát is. Büszkén jelenthetem hogy az enyém volt a legnagyobb(mármint az uborkám).

 

És végül a szörnyű titok.

 

A menzaharcosok néhány tagja rituális disznógyilkosságot követett el hogy ezzel elnyerjék a Menzaistennő áldását. A rituálé része a disznószív nyersen történő fogyasztása, és az utánna következő rövid ima a Menzaistennő porcelán oltára (vécécsésze) előtt.

 

Mára ennyi, a Menzaistennő legyen veletek!

LIKEoljatok különben rátok küldöm a Menzaharcosok hivatásos orgyilkosát, aki áldozatai belső szerveinek elfogyasztásából nyeri humor-, és labdaérzékét.

A bejegyzés trackback címe:

https://menzaharcosok.blog.hu/api/trackback/id/tr263244285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vpetike 2011.09.21. 20:28:26

A nyers belsőszervek ízénél márcsak Gyula viccei rosszabbak :D
süti beállítások módosítása