Menzaharcosok

Egy blog, mely a menzára és annak hardcore csoportjára fókuszál, akiket csak úgy ismernek: Menzaharcosok!

Like

2011.09.08

2011.09.08. 22:00 Kelemen László

Üdvözlet a rokonságnak!

A mai cikket Kelemen László írta meg nektek hatalmas örömmel és boldogsággal, de hát persze, hogy megírom mivel már 80-an like-oltatok minket! Rizs barátunk a hétfői cikkünkben megemlítette, hogy a menzásdémonasszonyságok milyen kedvesek voltak a kicsi gólyáinkkal! De a mai nap 2011 szeptember 8.-át írunk, és ez volt az a nap, amikor az 9.-esek megtudták milyen a való világ!

Lényegében első meg második volt, de szerintem ezt kisem találtátok volna, ha nem írom le !A leves, ami nem hasonlítható máshoz, mint az igazi „original” besis leveshez! Ami több ezeréves titkot rejt magában, amit én ma elárulok nektek!  Víz (de  a tegnapi leveslé is pont jó )tiszta, zöldség, és ha éppen péntek van,vagy kevesen vannak az iskolában  egy-két szem hús!Körülbelül a  mai pont ilyen volt, a remekmű neve tarhonyaleves.

 

 

 

A KFC ( konyhai főző club) nem kapkodta el a másodikat sem. Csak gondolj bele!Káposzta, paradicsom, és egy jó porcogós oldalas! Hát kérdezem én, kell ennél jobb?-Igen!

 

 

 

 


 

A mai napon semmilyen híresség nem csatlakozott hozzánk az ebédnél, családias volt a hangulat, Peti egy levegő vételre megette a levest, ahogyan szokta!Attila megint kétszer annyi kaját kapott mint mi, a kis… 

Ennyi volt mára a beszámolóm, mivel szamárháton jöttem azzal is megyek, persze nem a hátával!  Szevasztok! Béke!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://menzaharcosok.blog.hu/api/trackback/id/tr703212508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása