Menzaharcosok

Egy blog, mely a menzára és annak hardcore csoportjára fókuszál, akiket csak úgy ismernek: Menzaharcosok!

Like

09.09.

2011.09.10. 17:47 sz.tomi

  Üdvözlet harcostársaim!

Kissé megkésve ugyan, de azért én mutatom meg mi volt az ami megmentett minket az éhhaláltól, de előtte van egy fontos bejelenteni valóm. Megkaptuk 100. likeunkat, köszönjük a támogatást.

 

Kezdjük a levessel!  A hamis gulyás nem volt az igazi. A tetején úszó zsír mennyisége a Mexikói-öböl beli olajkatasztrófát idézte. Kenyér nélkül esélyem sem volt legyűrni.

Az ízes fánk mint mindig, most is jól sikerült, köszönet érte a konyha ördögeinek (kár hogy a lekvárt nem  Ajakról importálja a Besi). Meg kell említenem, hogy Gyula a szokásos 2 helyett 3 fánkot kapott.

 

 

Az fiatalok egészséges fejlődését szem előtt tartva a besi házi termesztésű szőlője mellé ajándék  kukacot adott amely kitűnő fehérjeforrás (Bear Grills ajánlásával).

 

Ennyi voltam mára, további szép hányingermentes hétvégét! Szavasztok!

 

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://menzaharcosok.blog.hu/api/trackback/id/tr393216392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása