Menzaharcosok

Egy blog, mely a menzára és annak hardcore csoportjára fókuszál, akiket csak úgy ismernek: Menzaharcosok!

Like

2011.09.19.

2011.09.19. 19:43 Kelemen László

Kedves menzaharcosok, még kitartó gólyák és a többiek!

 

 

Túl vagyunk a 3. hétfőnkön  is, a múlt héten lezajlott 3napos konferencia nagy hatással volt a kisvárdai menzagazdaság  infrastruktúrájára és fejlődésére is, ez bizonyította az a kitüntetés is ami a bejárati ajtón volt felfedezhető „ étterem” ! De mondhatnám úgyis, ahogy Peti társam mondta „LEVEL UP”! A hétfői nap mindig olyan meghitt és békés és tele van szeretettel, mind a 6 társammal együtt ehettem és beszélgethettem! Gyula korrektül megmagyarázta miért én írjam a mai cikket, azért mivel kék szemem van!

 

 

 

A levesünket Gordon Ramsay is megirigyelhetné a pokol konyhájából annyira remek és tűz forró volt!A démonasszonyságok teremténye nem más, mint a zöldborsó leves volt.

 

A második teremtmény már igen kérdéses volt , a díszítéssel volt egy kis gond, de ízre sem volt jó. Bár  a mi őrszemeink, a fazék előtt, mögött és közte törődnek a hétvégi bulik regenerálódásával ,ezért elég méretes virsli karikák és nyomokban tojást helyzetek el a lényükben . Őt ki-be rakott krumplira keresztelték el.
 

 

Elköszönés előtt egy figyelmeztetés nagyon vigyázzatok a szakácselfekkel, hiszen a saját szemünk előtt kapták el Csörsz Ferenc társunkat! Külön köszönet Barta Péternek a képért! ;)

Az erő legyen veletek minden nap! Szevasztok!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://menzaharcosok.blog.hu/api/trackback/id/tr263239164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása