Menzaharcosok

Egy blog, mely a menzára és annak hardcore csoportjára fókuszál, akiket csak úgy ismernek: Menzaharcosok!

Like

Kedves Menzalakók!

2011.09.20. 19:46 vpetike

Végre eljött ez a nap is ahol a heti nyertes ebédkombót fogom publikálni egy MENZAHARCOS szemével. Na de vágjunk is bele és kezdjük a levessel:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Egyszerű ??brokkoli?? vagy ??karfiol?? leves amely egy tányér takonyra hasonlít amit kétszer kihánytak.. Attilának nagyon ízlett..

Mai leveses finomságunkat megspékelték még egy tányér Húsostésztával is:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szerencsékre a kép sem a szagát sem az ízét nem adja vissza eme finomságnak. De mára ennyi is volt a blog mai ebédelésünk során sem történt semmi rendkívüli dolog egy kutyán kivéve ami egy gördeszkával siklott át a menzán és egy feldühödött konyhásnénin aki belekötött Richárd testvérbe amiért nem ette meg sem a levest sem a 2-at. Igen Richárd ezzel most a népszerűséged a konyhásnénik körében majdnem Gyuláéra csökkent. További szép estét jó multatást!

NE FELEDJÉTEK HOLNAP IS LESZ MENZA BLOG TESSÉK SZORGALMASAN OLVASNI! MAJD MIUTÁN MEGNÉZTÉTEK NE FELEJTSÉTEK A LÁJK GOMBOT SEM NEM SZÉGYEN LÁJKOLNI MINKET!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://menzaharcosok.blog.hu/api/trackback/id/tr343241735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása