Hétfő
Bamm! Idei tanévünk első menzája. Jó volt látni a sok újonnan érkező ifjú menzást, akik miatt egy cseppet hosszabb volt a sor a kelleténél, ám mégis sikerült előkelő helyezést elérnünk a sok éhes száj között.
Étkezésünket egy szintén veterán menzás, Uzonyi Gábor társaságában tölthettük, akinek a csoportképünket köszönhetjük, és nem mellesleg öccsét, Ádámot is útbaigazítottuk, hogy mit és hogyan az ebédlőben, hisz még csak most volt itt először.
Akkor csapjunk is a lecsóba, illetve a Karfiollevesbe!
Ugyan nem sok mindenki eszi meg a levest, de a karfiol, a ropogós karfiol és a szétfőtt tészta ízkavalkádja hozta a tagadhatatlan menza minőséget.
A második már nem volt ilyen merész étel, a konyhásnénik biztosra mentek, és Húsostésztát varázsoltak tányérjainkba.
Ez egy tökéletes választás volt, hogy ne ijesszék el az új arcokat a menzáról. Egyszerűen nem lehet elrontani. Sertés hús és tészta kombó.
Attila szerint ráfért volna egy kis ketchup. Vámos szerint ráfért volna még egy kis főzés.
Mai (és egyben első) élménybeszámolót Rizs firkálta képernyőitekre, holnap pedig a konyhásnénik kedvence, Rétfalvi Attila mutatja be klaviatúra forgató mesterségét.
Addig is: Jó Étvágyat!