Menzaharcosok

Egy blog, mely a menzára és annak hardcore csoportjára fókuszál, akiket csak úgy ismernek: Menzaharcosok!

Like

Ebédváltozás történt!

2011.09.15. 13:32 Domokos Gyula G. (törölt)

 Sorstársaim, kedves házikoszton élők!

 

A menzaharcos-i titulusomnál fogva megróvásban részesítek minden olyan életformát, aki/ami a mai napi menzaebédet kihagyni merészelte.(magyarázat: a következő sorok valamelyikében :P) A mai ebéd megosztotta a menzán felnőtt társadalmat. R.Attila: fenntartások nélkül és vad elszántsággal a szemében felfalta az adagját, Vámos P.: összeszedte minden bátorságát, marokra fogta a kanalát és könyörtelenül lecsapott a gyanútlan ellenségre, Jómagam: sebészi pontossággal estem neki a kiszolgáltatott másodiknak (-szegénynek esélye sem volt-). Tehát voltunk mi és voltak az ínyencek, akik csak olyan szavakkal dobálóztak, mint „ez a tészta nincs is rendesen megfőzve” és hasonlók. Ezt leszámítva pénteki hangulatban fogyasztottuk el a csütörtöki menzánkat. Gondolom mindenki tudja, hogy itt a ...….(hatásszünet)...... a -3-NAPOS hétvége!!! A derültséget csak fokozni tudta, hogy a menza tömve van olyan székekkel, amik csak látszólag székek, de ha ténylegesen rájuk ülünk akkor úgy hullanak szét, mint egy kártyavár légörvényben.

 

No, de evezzünk a mai Frankfurti leves vizeire. A leves is egész finomra sikeredett ismétlem FINOMRA csak, hogy tudatosítsuk a KFC(Konyhai Főző Club) sikerét! Erre több szót nem is pazarolnék.

 

És végül örömömre szolgál bemutatni az egyedülálló és utánozhatatlan Grízes tésztát!!!!

(Taps)

 

 

 És az elmaradhatatlan kenyér, amiből én nem ettem:P

 

 

Búcsúzóul személyes újításom a humorsarok: (talán kiírunk egy szavazást, h maradjon-e, ha nagy lesz az elégedtelenség, de nem ígérhetek semmit :D)

 

-Mi gyorsabb a fénysebességnél?

-???

-Etióp kisgyerek a menzán.

A bejegyzés trackback címe:

https://menzaharcosok.blog.hu/api/trackback/id/tr63229376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása